Lieve Gasten!

Zaterdag 8 augustus start in Hoorn de Kermis! Dit jaar in aangepaste vorm op het Pelmolenpad. Voor alle actuele kermis informatie verwijzen we je graag door met de website van de gemeente Hoorn http://Hoorn https://www.kermis-hoorn.nl/.

Voor Proeflokaal Charlies geld dat we ook een aangepast Kermis programma hebben! Er is helaas dit jaar geen live muziek of podia op de Dubbele Buurt en alle gasten zullen moeten zitten er zijn geen staan tafels of staan plaatsen. Je kan bij alle horeca reserveren, maar je kan zeker ook gezellig aanlopen! Je kan ons e-mailen via info@charlies.nl of bellen via 0229 217 798.

Bij elke reservering graag het aantal mensen en of je uit 1 huishouden komt. Ook graag een 06 nummer waar je de dag van de reservering op te bereiken bent.  Bij (milde) gezondheidsklachten blijft je aub thuis, dan zien we elkaar weer een andere keer in Charlies!

Graag wijzen wij je er ook op dat de gemeente extern extra beveiligers inzet om de 1,5 meter regels te waarborgen. Ook zullen er BOA’s rondlopen die zowel de horeca eigenaar als de gast een boete kan uitschrijven.

Voor een uitgebreide uitleg verwijzen we je graag naar onze nieuwsbrief  in je inbox of op onze website onder het kopje AGENDA EN NIEUWS. Ook via facebookhttps://www.facebook.com/proeflokaalvanhoorn/ houden we je graag op de hoogte in deze rare tijden.

Frans & Monica