BIERKAART

We hebben een koelkast vol met de mooiste flessen bier. Ze staan keurig per soort in de kast en jij kan direct neuzen, pakken en voelen door simpelweg de deur open te doen. De meest actuele voorraad staat altijd op Untappd en aangezien we vaak wisselen is dat een mooie tool om te gebruiken. Er is ook altijd een bierbijbel voor op tafel als je op je gemak wilt uitzoeken. Kom en beleef de spannende wereld van Speciaal bier!

Ons hoofdpils is Gulpener. Charlies heeft een lange en goede band met deze mooie familie brouwerij die biologisch brouwt en volkomen klimaatneutraal in de markt staat. Wij hebben uiteraard hun pils op de tap, maar ook hun premium pils Château Neubourg die getapt word uit onze orginele Gulpener d’Or tap uit 1982. Verder schenken wij ook hun speciaalbieren die mee wisselen met het seizoen.

Graag verzorgen wij ook bierproeverijen. Of wat dacht je van een High Beer ? Geef er een cadeau met onze High Beer/Wine/Gin cadeaukaart! Wil je meer weten, neem dan contact met ons op:)

Naast onze vertrouwde Gulpener pils
hebben wij de volgende bieren op de tap:

Speciaalbieren

675 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag