FEESTEN, BORRELEN, VERGADEREN

Het team van Charlies is bedreven in het verzorgen van borrels en feesten.

Een verjaardag, jubileum of afscheid van een collega, een intieme, of grote vergadering, een borrel, een grote knalfuif met muziek en catering? Bij Proeflokaal Charlies kan het allemaal!
We rekenen géén zaalhuur en je krijgt vooraf een reéel kostenoverzicht. We informeren je graag in een persoonlijk gesprek.

Kom langs, stuur een mailtje naar  info@charlies.nl of geef even een belletje naar 0229-217798

Vertel ons je wensen en wij zorgen voor een ware beleving waar jij nog jaren met veel plezier op terugkijkt.

WILT U IETS ORGANISEREN VOOR EEN GROEP?

Wij verzorgen graag een proeverij, een quiz of stadswandeling met spel-element voor jou en je gezelschap.

Elke wijn en/of bierproeverij wordt professioneel begeleid. Wij hebben jaren ervaring en allerlei prachtige diploma’s op zak en meer dan genoeg verhalen om je een mooie dag of avond te bezorgen. De inhoud van een bierproefglas is 15cl, en de proeverij bestaat uit een minimum van 3 glazen en een maximum van 6. Eén en ander kan natuurlijk aangekleed worden met een begeleidend hapje.

Pubquizzen kan natuurlijk ook!!  Daar hebben wij jaren ervaring mee!! Quizzen is het leukst vanaf 3 a 4 teams. Dit om het competitieve element niet ten onder te laten gaan. Een gemiddelde quiz heeft 8 rondes van 10 vragen en duurt 2 uur. Natuurlijk is dit aan te passen naar jou wensen.

Stadswandelingen geven wij in samenwerking met Eenhoorn evenementen uit Hoorn.  Een interactieve wandeling door de binnenstad van Hoorn met competitief spel element is hierin favoriet!! Start en eindpunt zijn in ons proeflokaal en één en ander kan aangekleed worden met borrels en/of proeverijen en zelfs diner met buffet in de achterzaal.

Maar heb je zelf een idee voor een bijeenkomst? Wij denken graag met je mee!

VOLG ONS OP: