Hallo Hoorn!!

De Mooiste tijd van het jaar is weer in aantocht!! De kermis komt eraan!! En het is alweer bijna zover!! Het wordt weer 10 dagen genieten!!

Jullie vertrouwde Charlies wordt weer verbouwd deze week tot dé feest kroeg van de Dubbele Buurt, en in alle deelnemende bedrijven en op de social media van de Dubbele Buurt hangt nú het buiten programma voor de Kermis! De kermis spaarkaarten liggen klaar voor onze gasten en we tellen met vlinders in de buik af tot 9 augustus. Spannend!!

KERMIS PROGRAMMA 2019:

Zaterdag 10 – Opening van de Kermis. De Kermis wordt geopend door de burgemeester en wethouders bij Park. Daarna volgt een wandeling over de kermis. Kom gezellig meekijken en mee borrelen! Om 20:00 uur begint op de Dubbele Buurt het avond programma.

Zondag 11 – Amsterdamse-middag op de Dubbele buurt met meerdere smartlappen van toen en nu. Aanvang 16:00 uur.

Maandag 12 – Roze Maandag op de dubbele buurt wordt weer een geweldige avond met een keur aan artiesten zoals Nick Stricker, Alex wilders, Ruud Versteeg en Antonio Holsken!

Komt allen met ons mee feesten en de dresscode is (hoe kan het ook anders) ROZE !!

Dinsdag 13 – Oud Hollandse Spelletjes middag en avond. Natuurlijk gaan wij weer traditioneel Pleeborstel werpen!

Hebben jullie nog een leuk team om deel te nemen? geef je op!

Woensdag 14 – Kindermiddag met Limonade voor de kleintjes, en het rad van fortuin waar leuke prijsjes op te winnen zijn.

Daarna is het Vrouwenavond met lekker veel verschillende Gin & Tonic’s en andere lekkernijen. Ook veel smakelijke optredens op ons buitenpodium!

Donderdag 16 – Mannenavond! Bokveel speciaalbieren op tap!! Drink eens wat anders dan een pils en bij keuzestress, draai aan ons bierwiel! Muziek vanaf 20:00 uur met o.a. onze eigen huiszanger John Smith!!

Vrijdag 17 – Vuurwerkavond, met muziek vanaf 20.00 uur.

Zaterdag 18 – Een gezellige zaterdagavond. Met zowel Bryan als Nick Stricker en ons aller Wilfried Belles!! Een gegarandeerd feestje!! Muziek vanaf 20:00 uur!!

Zondag 19 – Een heerlijke Zondagmiddag met onze eigen Nick Stricker, Angelo Kok en Boy Levi!! Ook bekend van de nu al legendarische Koningsdag in Charlies. Aanvang 17:00 uur.

Charlies sluit deze avond iets eerder, en wel om 22:00 uur. Want……

Maandag 20 Augustus is het LAPPENDAG!!

We gaan dit jaar voor het eerst door tot 17:00 uur.

Dit is een Pilot vanuit de gemeente Hoorn. We gaan open om 08:00 uur en voor de liefhebbers staan er broodjes als ontbijt op de bar, maar let wel, OP=OP.

Houd u er rekening mee dat we pas vanaf 09:00 mogen tappen??

De dag is dit jaar dus voorbij om 17:00 uur, en Lappendag-avond blijven wij gesloten.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

De Week na de Hoornse Kermis nemen wij een weekje vakantie. In deze week worden wij hernieuwd voorgesteld aan onze kinderen. Donderdag 29 Augustus gaat de gewone dienstregeling weer van start in het mooiste proeflokaal van Hoorn.

Misschien is het wel zinvol om te vertellen dat in de kermisweek er geen gebruik gemaakt kan worden van de pooltafel….. Dit is weer mogelijk vanaf 29 augustus.

Ook leuk om alvast te vermelden is dat in september het Biergilde Hoorn weer van start gaat! Zet woensdag 18 september (vanaf 19:30) in je agenda! Eli en Rob hebben weer een geweldig programma samengesteld. We trappen af met een proeverij van zes thuisbrouwsels, gebrouwen door enkele brouwers en brouwsters in spė die hopen door te breken in de nog steeds groeiende Nederlandse speciaal bierscène. Van de vorige editie zijn er 3! commercieel in de markt gekomen en hebben er 2 diverse belangrijke prijzen in ontvangst mogen nemen. Best iets om trots op te zijn!

Vind je het leuk om nieuwe bieren te ontdekken en proeven? Heb je tijd op de derde woensdagavond van de maand? Geef je dan op via www.biergildehoorn.nl. Aanmelden is wegens beperkte plekken een MUST!

Tot de Kermis allemaal! Wij hebben er in ieder geval ONTZETTEND VEEL ZIN IN!!!

Wij gaan er een ouderwets Dubbele Buurt feestje van maken met elkaar!

Tot snel in Charlies!!

Groetjes,

Frans en Monica van Staveren