GELUKKIG NIEUW JAAR!!
Het liefst in alle gezondheid voor iedereen!

Het nieuwe jaar is weer aangebroken! Na een spetterend uiteinde beginnen wij hier bij Charlies vol enthousiasme aan 2020! Een nieuw decennium vol lekkere bieren, smakelijke happen, nieuwe en oude evenementen, festivals, kermis en nog zoveel meer! Houdt onze facebookpagina in de gaten of volg onze instagram pagina voor de actuele stand van zaken!

Onze nieuwe Flesbieren kaart is zeer goed bevallen bij onze gasten en onze keuze om wat meer Belgische klassiekers op de kaart te zetten blijkt de juiste te zijn geweest.
Wij hebben sinds 1 Januari ook de Flesbieren Stempelkaart. Als je de kaart volgestempeld hebt met verschillende flesbieren , krijg je een heerlijk bittergarnituur , gebakken door Frans himself. Vraag voor meer informatie even het barpersoneel.
Zij leggen je het graag uit.
Van de Tap gaan we deze maand nog even door met ons Winterbieren kaart. Vraag naar de kaart of check hem alvast op Untappd en laat je verder informeren door Monica of een van onze dames achter de bar.

Over deze maand:

Het is weer tijd voor een avond met het Biergilde Hoorn. Woensdag 13 januari beginnen we om 19.30 uur met een ‘ Happy New Beer ’ thema om dit decennium maar even goed in te drinken. Inschrijven voor deze avond gaat via biergildehoorn.nl of loop woensdagavond even binnen voor een kennismaking. Deelname is €12,50 voor niet-PINT leden.
Zondagmiddag Jazz. Na een zeer , zeer geslaagde vorige editie, komt op Zondag 19 Januari het trio van Pepijn Kanis ons proeflokaal weer in hogere sferen brengen met geweldige akoestische Jazzklanken. Wederom vrij entree!! meer dan welkom om deze geweldige dag met ons mee te maken!
Pub Quizzen doen we weer de laatste zondag van de maand, Deze maand de 26e en we beginnen om 16:00 uur. Teams tot 5 personen en anders wordt je gesplitst in 2 teams, €7,50 p.p. en wij zorgen voor een hapje en een kop verse soep met brood. Geef je op via FB/ email / of geef even een belletje en jullie weten , bierdrinken is belangrijker dan winnen en meedoen is leuker dan thuiszitten!!
We hebben een nieuwe zoete witte wijn en nodigen alle (met hier en daar ook een heer) dames uit om te proeven en ons te vertellen wat jullie ervan vinden! Hadden jullie ook onze Grüner Veltliner van het Oostenrijkse wijnhuis Pfaffl al geproefd? Deze heerlijke wijn is van een hoger segment en heerlijk fris en elegant.
Ook hebben wij deze maand een heerlijke Corbieres als maandwijn op de kaart staan.Het is een la Garrique Limoux Grande Reserva. De geur van La Garrigue Limoux Grande Réserve is bijzonder intens en bevat rijke aroma’s van diverse fruitsoorten, zoals ananas en appel. Het boeket heeft de herkenbare houttonen en is vol van vanille. Op de achtergrond zweeft de zachte geur van hazelnoot. De smaak is rijk, vol en betoverend. Sappige smaken om samen van te genieten en te proosten op het nieuwe jaar!
En ook een nieuwe rum; De Wilderen Rum van de Wilderen bierbrouwerij is internationaal erkend als een premium rum met al heel wat gouden medailles op zijn naam. Wat betreft de blend, deze is gemaakt van speciaal geselecteerde oude rums. De kleur is fantastisch, een mooie donkere eikenhouten kleur. De rum heeft iets kruidigs in zich en de aroma’s die er vanaf komen zijn heerlijk; hints van citrusvruchten die worden afgewisseld met kaneel, bruine suiker en vanille, een waar genot voor de neus en mond. Deze Wilderen rum is lekker zacht en heeft klein een zoetig tintje die af komst van de suiker en vanille. De zoetigheid is aangenaam zonder overheersend te zijn. Een mooie rum voor in de collectie van Charlies!
Op Tap:
Naast onze vertrouwde Gulpener pils en de Chateau Neubourg hebben wij de volgende bieren op de taplijst staan : Proeflokaal Charlies Bierkaart en Taplijst

Dank jullie wel weer voor een geweldig jaar en we hopen iedereen weer te spreken op een heerlijke avond met vrienden en bekenden.

Tot snel in Charlies!
Frans en Monica van Staveren