Hallo Hoorn!!

September is er alweer, de Kermis ligt weer achter ons en de herfst laat zich stiekem al een beetje zien. De avonden komen al rapper en we hebben al weer de eerste frisse dagen achter de rug. Het zijn weer ideale Charlies avonden!

De Kermis was weer geweldig. Wij willen ook graag al onze gasten bedanken voor de gezellige, ongedwongen sfeer en natuurlijk geweldig om zoveel verschillende bekende gezichten te mogen begroeten. Wij hebben als team erg genoten!

En over mooie dingen gesproken er is een nieuwe wijn van de maand!

We hebben met het oog op de frissere avonden gekozen voor een Ma Reserva van shiraz en cabernet-sauvignon, uit de Languedoc Frankrijk. Van de Wijngaard Pierre Henri (gerund door een Belg genaamd Pierre), waar wij ook al met veel plezier de Chardonnay en Sauvignon van schenken. Deze Rhône-druif en Bordeaux-druif zijn dikke vrienden. De Syrah geeft kruidigheid en stoerheid, Cabernet zorgt voor tannines en verfijning. De dieprode kleur springt meteen in het oog bij het inschenken van deze mooie rode wijn. De geur is toegankelijk, met kruiden en bessen. Kom hem vooral lekker proeven in Charlies!

Ook nieuw in ons assortiment is een kleine whiskyproeverij met bijpassende hapjes. Een mooi proefplankje met 3 verschillende whisky’s met een simpele beschrijving en een klein hapje. De proeverij zit vast in ons assortiment en kan altijd besteld worden! Leuk voor de beginner én voor de ervaren whisky drinker!

** BOKKEN EN HAPPEN HERFST EDITIE ** OP ZONDAG 6 OKTOBER 2019:

En dan als de herfst langzaamaan zijn intrede doet, komen ook de Bokken en Happen Kaarten weer in de verkoop. 6 Ongelooflijk leuke Hoornse café en 1 mooie zondagmiddag om samen met je vrienden van

6 verschillende bokbieren en hapjes te genieten. Wat wil je nog meer? Kaarten zijn vanaf nu te koop voor €27,50 en mochten er nog kaarten over zijn, op de dag zelf voor €30,00. Elk café heeft zijn eigen uitgekozen bokbieren op tap en maakt een lekker hapje voor je klaar. Je haalt je stempelkaart op de dag zelf op bij het café waar jij je Bokken en Happen kaartje hebt gekocht, dan wandel je van café naar café om te genieten van het herfstweer, leuk gezelschap en natuurlijk mooie bokbiertjes! Kijk voor extra nieuws op de FB pagina van Bokken en Happen. De volgende cafés doen mee: JP Coen, Wouts Beerhouse, De Beiaard, De Klinker en ‘t Schippershuis… en natuurlijk proeflokaal Charlies!

De derde Woensdag van deze maand 18 september, hebben wij weer het Pint Biergilde bij ons in proeflokaal Charlies. Rob en Eli nemen ons weer mee in de wereld van het speciaalbier en laten ons weer verschillende stijlen proeven en ervaren en ook deze maand zal er weer hard gelachen worden onder het genot van een heerlijk speciaalbiertje. Deze maand starten we het seizoen weer met de Thuisbrouw Competitie….. De avond zit al bijna vol, wil je nog komen, neem dan snel contact op met het Biergilde!

Alhoewel het erg goed gaat met het aantal dames dat zich maandelijks aanmeld hebben wij altijd ruimte voor nog een dames team. Geef jezelf en je vrienden/ vriendinnen op via www.biergildehoorn.nl de kosten bedragen €12,50 per persoon. Wij beginnen om 1930 uur.

MuziekQuiz op zondag 29 september

We gaan weer gezellig Pub Quizzen! Het is een huisgemaakte muziekquiz deze maand, met 8 rondes van 10 vragen en heel veel muziek. Vanaf 16:00 uur kan je aanschuiven met je team (extra punt deze maand voor de leukste teamnaam!!), deelname is €7,50 per persoon. Wij serveren er een lekkere kop verse soep met brood bij. Schrijf je team in aan de bar (teams maximaal 5 personen, kom je met meer dan maken wij er 2 teams van). en jullie weten , bierdrinken is belangrijker dan winnen en meedoen is leuker dan thuiszitten!! tot zondag de 29e!!

Verder staat er voor volgende maand een Oktoberfest gepland op zaterdag 12 oktober en wij gaan weer mosselen van dennis kookt eten met zn allen!! die datum wordt nog geprikt.

meer info volgt !

Groetjes en tot snel in Charlies!!