De Maand Oktober. Dé Maand waarin traditioneel de bokbieren gelanceerd worden , Hebben wij officieel omgedoopt tot BokTober.

In BokTober doen wij traditioneel veel met bier , zo ook dit jaar.

Iets nieuws dit jaar wordt het Mosselen of Stoofvlees eten op Donderdag 4 oktober!!

Chef Dennis, van Dennis Kookt, gaat de heerlijkste mosselen klaarmaken dit jaar en voor de mensen die geen mosselen lusten is er heerlijke stoofvlees gestoofd in bokbier.  Hierbij is de mogelijkheid om al wat verschillende bokbieren voor te proeven welke geschonken gaan worden tijdens de Bokken en happen toer van de week daarna!! Aanmelden is een must!!  De prijs staat nog niet vast , omdat we de dagprijs van de mosselen nog niet weten , maar we houden de prijs zo laagdrempelig mogelijk. Geef je op aan de bar , via facebook of instagrag of gewoon via de telefoon of mail.

Zondag 7 Oktober is natuurlijk Bokken en Happen herfst 2018.

De kaartverkoop is weer in volle gang en ook dit jaar gaat de verkoop wederom erg hard!! het beloofd dit jaar weer een betere editie te worden dan vorig jaar en de deelnemende cafés hebben ook dit jaar weer alles uit de kast gehaald om er een mooie dag van te maken.

Dit jaar hebben wij in Charlies Soul en blues zanger John Smith staan als afterparty. Dus gegarandeerd een mooie afsluiting van uw avond!!

Woensdag 17 Oktober is het weer biergilde in Café Charlies. Ook dit keer hebben Rob en Eli weer een verrassende proeverij in petto. Aanmelden kan individueel of met een vriendengroep via www.biergildehoorn.nl of aan de bar. de kosten bedragen ook dit jaar gewoon € 12,50 per persoon. Wij vangen aan om 19.30 uur en zijn ongeveer klaar rond de klok van 22.00 uur.

Zaterdag 20 oktober ,vanaf 20:00 uur gaan we swingen met de Hoorinese formatie de Timboektoeband in Charlies!! We bouwen de kroeg om en gaan de hele avond dansen en bier drinken! Jullie komen toch ook?

Zaterdag 27 Oktober is het wederom halloween!!  De jaarlijkse horrorwalk begint natuurlijk op de Dubbele buurt! Met activiteiten buiten en verkleedpartij binnen serveren wij natuurlijk gewoon verduvelt lekker bier de hele avond! Charlies word omgetoverd tot een super enge Griezellokatie en jullie zijn de hele avond welkom!!  Er is natuurlijk een prijs beschikbaar voor de mooiste verkleedcreatie!!

Zondag 28 Oktober komt de popronde naar Hoorn. Dit jaar doet Charlies mee als 1 van de prime lokaties!!  Onze bands zijn de formatie Walden , openingsact van Pinkpop dit jaar en de formatie The Tambles!! 2 Bands waar wij in de toekomst nog veel van gaan zien en horen!!  de Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. In 2018 strijkt Popronde neer in 41 steden: van Leeuwarden tot Middelburg, van Venlo tot Alkmaar en van Deventer tot Den Haag, geen stad is veilig! In elke stad treden op één avond circa 35 opkomende Nederlandse bands en artiesten op bij een twintigtal podia. De deelnemende podia zijn cafes, galeries, theatertjes, platenzaken, kerken en clubs in het centrum van een stad. Eén avond in het jaar zijn zij de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten en is het centrum het festivalterrein.

De Popronde is in elke stad gratis toegankelijk. !!  Houd onze FB en Website in de gaten voor meer info!!

Een tipje van de sluier van November , 23 november is het VRIJ MI BO in Charlies!! Mmeer info volgt.

Tot snel in Charlies!!

35 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag