Wij hebben mooie dingen beleeft in de maand September, maar ook verdrietige. Om te beginnen met ons hoogtepunt; het brouwen van ons eigen bokbier bij de Gulpener brouwerij en natuurlijk het feestje voor onze Annemarie , die zaterdag 22 September al weer 21 jaar in dienst is bij Cafe Charlies!

Tevens denken wij terug aan het verlies van onze vaste en graag geziene gast Dirk Roelofs. Onze gedachten gaan uit naar zijn dochters en in het bijzonder Maaike en haar nieuwe gezin welke dit verlies moeten dragen. Dirk zal zeer gemist worden in Charlies.

Ons eigen Bokbier wat geschonken gaat worden tijdens Bokken&Happen ,wordt een meer traditionele bok , met als extra , dat er tijdens de lagering gebrande snippers van een versnipperd whiskyvat aan worden toegevoegd , welke een lichte whisky achtige vanillesmaak afgeven aan het bokbier. Onze bok ligt nu te rijpen en wij zijn erg benieuwd!!  De naam van onze bok is al wel bedacht aan de bar door onze gasten, we noemen hem de Bok lekker!!

Onze Annemarie werkt dit jaar voor het 21e jaar bij Charlies!  Dit sinds de eerste dag na de verhuizing van Charlies van het Breedt naar de Dubbele buurt. Aangezien zij vorig jaar dus 20 jaar in dienst was en wij dit door de overname van Charlies toen compleet over het hoofd hebben gezien , vonden wij het dit jaar wel tijd voor een knalfuif , want 21 jaar is natuurlijk niet niks!! En een knalfuif is het geworden!! Dj Harry Horn en Dj Valentine hebben er een ontzettend leuk 80’s en 90’s feestje van gemaakt , vaste gasten hebben voor Annemarie een mooi cadeau uitgezocht en waarschijnlijk hoeft Annemarie tot volgend jaar geen flessen wijn meer te kopen. Ze heeft voorlopig genoeg…… Ondanks dat Annemarie niet van verrassingen houdt , denken wij dat ze een ontzettend mooie avond heeft gehad

Nog even op de valreep…

Op zondag 30 September zal de eerste PUBQUIZ weer plaatsvinden in Cafe Charlies!! Wij starten om 1600 uur en de innerlijke mens zal ook verwend worden. Wel graag even aanmelden, dan weten wij hoeveel eten wij moeten maken.

20 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag